skip to Main Content

Geachte <naam>,

In slechts vijf jaar tijd heeft cloud-technologie een revolutie teweeggebracht, ook in de software-industrie. Veel grote merken in de branche maken de overstap naar pay-per-use afrekenmodellen voor haar klanten, dit op basis van SaaS (software-as-a-service). Sommige zijn al verder in het proces en hebben zelfs al de overstap gemaakt. De verwachting is dat de SaaS-industrie tussen 2019 en 2022 met bijna 53% zal groeien.

Uniserver is gespecialiseerd in cloud infrastructuur. Ons doel is samen met u een passende hybride cloudstrategie te realiseren. Wij merken op dat veel softwarepartijen investeren in kennis en kunde als het gaat om cloudtechnologieën, welke noodzakelijk zijn om software te moderniseren. Deze investeringen kosten veel tijd en geld. De kracht van de organisatie verzwakt hierdoor en de focus op uw core business daalt.

Wij zijn benieuwd welke ontwikkelingen u ziet in de ISV-markt en hebben daarom een survey opgesteld. Uw antwoorden zijn zeer waardevol om de huidige ISV-markt in kaart te brengen. Wanneer u uw e-mailadres invult ontvangt u van ons het rapport met de resultaten. Dit onderzoek is naar 300 bedrijven verstuurd en geeft daardoor inzicht wat er op dit moment speelt binnen uw markt rondom het onderwerp cloud. Bij het volledig invullen van de survey maakt u kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van €50,- ! Wij zullen 5 bonnen verloten. 

Door de ontwikkelingen in de ISV-markt wordt de samenwerking met Uniserver steeds aantrekkelijker. Met Uniserver als ervaren partner die gespecialiseerd is in cloud, beschikken software partijen over de juiste managed cloudtechnologie en kunnen zij zich daardoor blijven focussen op hun core business: softwareontwikkeling.

Hoe Uniserver bijdraagt aan uw succes als ISV

  • Focus core business: u focust zich op de ontwikkeling van software en uw eigen klanten.
  • Ons dedicated ISV- team zorgt, monitort, automatiseert én onderhoudt het platform.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: schaalt eenvoudig mee met uw core business.
  • Ontsluiting en integratie naar diverse public cloud platforms, zoals Azure en AWS.
  • Commit en pay as you go: een afrekenmodel dat afgestemd is op uw organisatie.
  • Nooit meer zorgen over security.
  • Bij uw business passende certificeringen.
  • A-status leveranciers als HPE en VMware en nieuwe diensten zoals Virtual Data Center.

Wij nemen graag contact met u op om kennis uit te wisselen over bijvoorbeeld de levering van uw software, uitdagingen en kansen in de toekomst, uw kijk op diverse cloud-vormen en onze ervaring in de ISV-markt. Hierbij ontvang u alvast  een whitepaper over de ontwikkelingen die wij momenteel zien in uw markt.

Met vriendelijke groet,
Uniserver ISV-team

Michel Jeucken
m.jeucken@uniserver.nl
+31(0) 652 073 488

Thijs Draper
t.draper@uniserver.nl
+31(0) 655 055 055

Back To Top